Zorgbeveiliging

Veiligheid in de zorgsector

Beveiliging in de zorg is een unieke dienst. Voornamelijk door de unieke aard van het werk in ziekenhuizen, verzorgingshuizen, opvanglocaties en andere zorginstellingen. Daarom zet PB Security zich in voor flexibele en betrouwbare beveiliging in deze sector. Bent u op zoek naar betrouwbare beveiligers die de veiligheid waarborgen? Wij denken graag met u mee en zetten ons in voor een lange termijn relatie.

Zorgbeveiliging omvat de maatregelen die worden genomen om de veiligheid van patiënten, medewerkers en bezoekers te waarborgen. Werkzaamheden van een zorgbeveiliger bestaan uit het voorkomen van het binnen treden van ongewenste personen en het handhaven van de algemene veiligheid en hygiëne binnen de locatie. Beveiligingsmaatregelen in zorginstellingen kunnen zorgen voor een prettige werkomgeving en de privacy van patiënten beschermen. Beveiliging bij opvanglocaties is uiterst essentieel om de veiligheid van vluchtelingen te waarborgen, maar ook om spanningen binnen de opvanglocatie te voorkomen. 

Inzetten van zorgbeveiliging voor:

  • Het uitvoeren van toegangscontroles.
  • Waarborgen van de veiligheid en hygiëne.
  • Direct hulpverlening bij ongevallen.
  • Het uitvoeren van controle- en sluitrondes.
  • Cameratoezicht.

 

De zorgbeveiliging van PB Security is beschikbaar voor verschillende zorginstellingen en tijdelijke of permanente opvanglocaties. Onze beveiligers zijn juist opgeleid om te kunnen omgaan met specifieke uitdagingen en risico’s die gepaard gaan met het werken in een zorg of opvang omgeving. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

PB Security B.V.

Rietveldenweg 41D

5222 AP 's-Hertogenbosch

E: info@pbsecurity.nl
T: 073 200 1125

Meer weten over deze kwaliteitskenmerken?