Detachering

Detachering van Beveiligingspersoneel

Detachering is het uitlenen van werknemers aan een derde partij. Bij PB Security begrijpen we de unieke uitdagingen die samen gaan met het waarborgen van de veiligheid. Naast onze eigen beveiligingsdiensten bieden wij ondersteuning aan andere beveiligingsbedrijven door middel van detachering van hooggekwalificeerd beveiligingspersoneel.

Flexibele ondersteuning op maat

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van professionele beveiligers met diverse bevoegdheden, variërend van beveiliger 2 tot toezichthouder en van aspirant tot Event Security Officer (ESO). Dankzij deze diversiteit aan beveiligers kunnen wij flexibel inspelen op uw personeelsbehoeften, ongeacht de situatie. Of het nu gaat om tijdelijke ondersteuning bij opschaling van beveiliging, het invullen van acute beveiligingsvragen, of het oplossen van planningsuitdagingen, wij staan voor u klaar.

Waarom kiezen voor onze detachering?

  • Direct beschikbaar: Onze beveiligers zijn breed inzetbaar en kunnen, indien nodig, binnen enkele uren op locatie aanwezig zijn.
  • Professioneel en betrouwbaar: Wij werken uitsluitend met gecertificeerde beveiligers die beschikken over de nodige ervaring en vaardigheden.
  • Op maat gemaakt: Onze diensten worden afgestemd op uw specifieke behoeften, waardoor u altijd de juiste ondersteuning krijgt.
  • Schaalbaarheid: Van kortdurende projecten tot langdurige samenwerkingen, wij bieden oplossingen die met uw bedrijf meegroeien.

Bij PB Security staan kwaliteit en klanttevredenheid centraal. Wij zorgen ervoor dat uw beveiligingspersoneel perfect aansluit bij uw wensen en behoeften, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Ontdek hoe wij uw beveiligingsvraagstukken kunnen oplossen door contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in onze detacheringsdiensten of heeft u specifieke vragen? Neem dan vrijblijvend contact op. 

PB Security B.V.

Rietveldenweg 41D

5222 AP 's-Hertogenbosch

E: info@pbsecurity.nl
T: 073 200 1125

Meer weten over deze kwaliteitskenmerken?