Ad hoc beveiliging

Flexibel en snel dat is de ad hoc beveiliging van PB Security!

Flexibel zijn en snel kunnen schakelen zijn kenmerken van onze ad hoc dienstverlening die in onverwachte situaties van groot belang zijn. Bij een semi-acute dreiging kunnen wij direct een professionele beveiliger ter plaatse hebben. Onze beveiligers zijn getraind om de-escalerend op te treden, de situatie onder controle te krijgen en te blijven totdat de rust volledig is wedergekeerd.

 

Wat is ad hoc beveiliging?

Ad hoc beveiliging richt zich op beveiligingsmaatregelen die flexibel, snel en tijdelijk worden ingesteld om te reageren op onverwachte of dringende situaties. Ad hoc beveiliging is noodzakelijk wanneer en onmiddellijk een veiligheidsrisico ontstaat dat niet voorzien was en waarvoor geen standaardprocedure standaard voor wordt uitgevoerd. Ad hoc beveiliging wordt meestal ingezet om een tijdelijke beveiliging te bieden tot dat er een permanente beveiligingsoplossing kan worden gerealiseerd. Onze ad hoc beveiliging is zo opgesteld om snel en effectief in te spelen op deze noodsituaties, zodat de veiligheid continu gewaarborgd blijft.

Ad hoc situaties

Na calamiteiten zoals brand of inbraak bieden onze ad hoc beveiligers de essentiële nazorg. Zij zorgen voor het afzetten van de omgeving, het beveiligen en bewaken van het object en het op afstand houden van publiek. Daarnaast kunnen zij goederen bewaken en de veiligheid waarborgen. In de meesten gevallen gaat het hierbij om tijdelijke projecten, variërend van een dag tot enkele weken. Uiteraard bieden wij ook mogelijkheden voor langdurige beveiliging.

Met onze flexibele en snelle ad hoc beveiligingsoplossingen bent u verzekerd van professionele beveiliging in elke situatie. 

Ad hoc beveiliging in huren of heeft u specifieke vragen? Neem dan vrijblijvend contact op.

PB Security B.V.

Rietveldenweg 41D

5222 AP 's-Hertogenbosch

E: info@pbsecurity.nl
T: 073 200 1125

Meer weten over deze kwaliteitskenmerken?