Ad hoc beveiliging

Flexibele en snel schakelende beveiligingsoplossingen

Flexibel zijn en snel kunnen schakelen zijn kenmerken van onze Ad Hoc dienstverlening die in onverwachte situaties van groot belang zijn. Bij een semi-acute dreiging kunnen wij direct een professionele beveiliger ter plaatse hebben. Onze beveiligers zijn getraind om de-escalerend op te treden, de situatie onder controle te krijgen en te blijven totdat de rust volledig is wedergekeerd.

Na calamiteiten zoals brand of inbraak bieden onze beveiligers ook de essentiële nazorg. Zij zorgen voor het afzetten van de omgeving, het beveiligen en bewaken van het pand en het op afstand houden van publiek. Daarnaast kunnen zij goederen bewaken en de veiligheid waarborgen. Vaak gaat het hierbij om tijdelijke projecten, variërend van een dag tot enkele weken. Uiteraard bieden wij ook mogelijkheden voor langdurige beveiliging.

In bepaalde situaties kan er dringend behoefte zijn aan beveiliging, ook wel ad-hoc beveiliging genoemd. Dit zijn onvoorziene omstandigheden waarbij er vaak een gat valt tussen het vertrek van hulpdiensten of andere partijen en het inrichten van een lange termijn oplossing. Onze ad-hoc beveiligingsdienst is speciaal ontworpen om snel en effectief in te spelen op deze noodsituaties, zodat de veiligheid continu gewaarborgd blijft.

Met onze flexibele en snelle beveiligingsoplossingen bent u verzekerd van professionele ondersteuning in elke situatie. 

Neem contact op

Ad hoc beveiliging in huren of heeft u specifieke vragen? Neem dan vrijblijvend contact op.

PB Security B.V.

Rietveldenweg 41D

5222 AP 's-Hertogenbosch

E: info@pbsecurity.nl
T: 073 200 1125

Meer weten over deze kwaliteitskenmerken?