Evenementenbeveiliging

Veiligheid staat altijd voorop bij elk evenement.

Elk evenement kent zijn uitdagingen, laat de beveiliging daar geen van zijn. Onze evenementbeveiligers zorgen voor een veilige omgeving en prettige sfeer en kunnen goed de-escalerend optreden in de soms hectische momenten die voor kunnen komen op een evenement.

Evenementenbeveiliging wordt ingezet om festivals, events, feestjes en concerten soepel te laten verlopen. Elk type evenement trekt een  publiek en heeft een ander bezoekersaantal, waarop onze beveiligers effectief inspelen. Onze gediplomeerde en getrainde evenementenbeveiligers zorgen niet alleen voor de veiligheid, maar hechten ook veel waarde aan gastvrijheid. De beveiligers zijn voor bezoekers vaak het eerste aanspreekpunt in het geval van nood en kunnen daarnaast de organisatie ondersteunen bij bijvoorbeeld de toegangs- of kaartcontrole (voor meer informatie hierover bekijk ook onze beveiligingsdienst toezichthouders/servicemedewerkers). Het is essentieel dat bezoekers zich tijdens uw evenement zowel veilig als welkom voelen. Onze beveiligers waarborgen de veiligheid door middel van zichtbare en minder zichtbare maatregelen.

Omdat elke situatie unieke beveiligingsbehoeften heeft, bieden wij beveiliging op maat aan. Zowel bij grote als kleine evenementen is er altijd een kans op incidenten, (medische) ongevallen en zelfs overmatig gebruik van verdovende middelen. Vanuit een kennismakingsgesprek kunnen we, op basis van de wettelijke verplichtingen en uw specifieke wensen en behoeften, bepalen hoeveel beveiligers er op locatie nodig zijn. Vervolgens stellen wij een op maat gemaakte offerte op. PB Security neemt alle aspecten van het beveiligingsplan rondom uw evenement, bedrijf of project uit handen. Wij werken samen om te bepalen waar extra aandacht nodig is, zodat we uiteindelijk een beveiligingsoplossing kunnen bieden die precies aansluit op jouw behoeften.

Onze getrainde beveiligers waarborgen de veiligheid van ieder evenement:

  • Ze schatten gevaarlijke situaties tijdig in en voorkomen zo vervelende incidenten;
  • Ze staan altijd klaar om bezoekers te helpen;
  • Ze fungeren als jouw security host en zijn het visitekaartje van het evenement.

Wij zijn een gespecialiseerd beveiligingsbedrijf voor een verscheidenheid aan evenementen en hebben veel ervaring met aantal van 2000 bezoekers. PB Security biedt professionele beveiligingsoplossingen en -diensten voor uw evenement. Met meer dan 175 gescreende en gediplomeerde beveiligers, bieden we niet alleen evenementenbeveiliging, maar zijn we ook gespecialiseerd in objectbeveiliging, ad-hoc beveiliging en toezichthouders. Of u nu beveiliging nodig heeft voor een langdurige periode of voor een eenmalig of tijdelijk evenement, bij PB Security staan wij voor u klaar.

PB Security B.V.

Rietveldenweg 41D

5222 AP 's-Hertogenbosch

E: info@pbsecurity.nl
T: 073 200 1125

Meer weten over deze kwaliteitskenmerken?