Evenementenbeveiliging

Zorgeloze evenementen met de evenementbeveiliging van PB Security!

Op zoek naar een flexibele en betrouwbare partner voor de beveiliging van uw evenement?

Veiligheid is van cruciaal belang bij elk evenement. Als organisator of eigenaar van een sportevenement, festival, concert of congres wilt u dat bezoekers en medewerkers zich veilig en welkom voelen. Met onze flexibele en betrouwbare evenementbeveiliging garanderen wij een optimale klantervaring en voldoen wij aan alle veiligheidsvereisten. Elk evenement kent zijn uitdagingen; laat de beveiliging daar geen van zijn. Onze evenementbeveiligers zorgen voor een veilige omgeving en prettige sfeer en kunnen de-escalerend optreden tijdens de soms hectische momenten die op een evenement kunnen voorkomen. Wij denken graag met u mee over passende beveiligingsoplossingen voor uw evenement. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Veiligheid staat altijd voorop bij elk evenement.

Bij PB Security begrijpen we dat elk evenement zijn eigen unieke beveiligingseisen heeft. Daarom zijn we trots op het aanbieden van flexibele en maat gemaakte beveiligingsoplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van elke klant. Tijdens een kennismakingsgesprek inventariseren we de mogelijke risico’s en vereisten om te bepalen hoeveel beveiligingspersoneel op het evenement nodig is, altijd in overeenstemming met de wettelijke verplichtingen en uw specifieke voorkeuren. Vervolgens stellen we een op maat gemaakte offerte op die alle aspecten van de benodigde beveiligingsmaatregelen omvat. 

De evenementenbeveiliging van PB Security is niet alleen inzetbaar voor de reguliere beveiligingsprotocollen, maar handelt ook effectief onverwachte medische noodgevallen en veiligheidsdriegingen af, waardoor zowel de organisatoren als de bezoekers gerustgesteld zijn. Organisatoren waarden onze flexibele en betrouwbare beveiligingsoplossingen met representatieve beveiligers die een de-escalerend effect hebbe. 

Veiligheid staat altijd voorop bij elk evenement. Evenementenbeveiliging wordt ingezet om festivals, events, feestjes en concerten soepel te laten verlopen. Elk type evenement trekt een ander publiek en heeft een ander bezoekersaantal, waarop onze beveiligers effectief inspelen. Wij hebben veel ervaring met evenementen met een aantal van 2000 bezoekers. Onze gediplomeerde en getrainde evenementenbeveiligers zorgen niet alleen voor de veiligheid, maar hechten ook veel waarde aan gastvrijheid. De beveiligers zijn voor bezoekers vaak het eerste aanspreekpunt in het geval van nood en kunnen daarnaast de organisatie ondersteunen bij bijvoorbeeld de toegans- of kaartcontrole, hiervoor kunnen ook toezichthouders/servicemedewerkers worden ingezet. Het is essentieel dat bezoekers zich tijdens uw evenement zowel veilig als welkom voelen. Onze beveiligers waarborgen de veiligheid door middel van zichtbaar en minder zichtbare maatregelen.

Onze beveiligers waarborgen de veiligheid van ieder evenement:

  • Ze schatten gevaarlijke situaties tijdig in en voorkomen zo incidenten.
  • Ze staan klaar om bezoekers te helpen.
  • Ze dienen als uw security host en zijn het visitekaartje van het evenement.

 PB Security biedt professionele beveiligingsoplossingen en diensten voor uw evenement. Met meer dan 175 gescreende en gediplomeerde beveiligers, bieden wij niet alleen evenementenbeveiliging, maar zijn wij ook gespecialiseerd in objectbeveiliging, ad-hoc beveiliging en zorgbeveiliging. Of u beveiliging nodig heeft voor een langdurige periode of voor een eenmalig of tijdelijk evenement, bij PB Security denken wij graag met u mee!

 

PB Security B.V.

Rietveldenweg 41D

5222 AP 's-Hertogenbosch

E: info@pbsecurity.nl
T: 073 200 1125

Meer weten over deze kwaliteitskenmerken?