Werken bij PB Security

Word onderdeel van ons hechte team

Het is fijn werken bij PB Security. We werken met een leuk, hecht team van collega’s. Vaste medewerkers en freelancers. Collega’s zijn betrokken, staan voor elkaar klaar en springen voor elkaar in als het nodig is. We zien elkaar niet dagelijks. De meesten van ons werken natuurlijk op locatie van onze opdrachtgevers maar we vinden het belangrijk om verbonden te blijven. Daarom hebben we geregeld contact met elkaar over hoe het gaat en maken we tijd om elkaar te zien. Bijvoorbeeld tijdens een gezellige borrel of etentje. 

Als werkgever vinden we het daarnaast belangrijk dat collega’s de kans krijgen om zichzelf te ontwikkelen. Niet alleen omdat we zelf de lat hoog leggen als het gaat om de kwaliteit van onze serviceverlening maar vooral ook omdat we vinden dat blijven leren het werk leuker maakt. We bieden daarom volop mogelijkheden om cursussen en opleidingen te volgen en coachen medewerkers bij hun persoonlijke ontwikkeling.

Ben jij op zoek naar een leuk bedrijf waar volop kansen zijn om jezelf te ontwikkelen en te groeien in de beveiligingsbranche? Ons team bestaat uit zo’n 200 beveiligers die vast of op freelancebasis voor ons werken. Bevoegdheden variëren van Beveiliger 2 tot Toezichthouder en van Aspirant tot Event Security Officer (ESO). Er zijn dus volop mogelijkheden. 

PB Security is een erkend leerbedrijf voor de opleiding Beveiliger 2.

vacature

Cameratoezicht

PB Security is op zoek naar cameratoezichthouder met verantwoordelijkheidsgevoel, die integer te werk gaan en hun afspraken nakomen.

vacature

PI bouwtoezicht 

PB Security is op zoek naar beveiliger bouwtoezicht met verantwoordelijkheidsgevoel, die integer te werk gaan en hun afspraken nakomen.

vacature

Evenementen beveiliging

Als evenementen beveiliger ga jij naar de leukste evenementen door heel Nederland. Daar ben jij een representatief onderdeel van het beveiligingsteam…

vacature

Beveiliger

PB Security is op zoek naar een beveiliger met verantwoordelijkheidsgevoel, die integer te werk gaan en hun afspraken nakomen.

vacature

ZZP beveiliger

PB Security is op zoek naar ZZP beveiligers met verantwoordelijkheidsgevoel, die integer te werk gaan en hun afspraken nakomen.

PB Security B.V.

Rietveldenweg 41D

5222 AP 's-Hertogenbosch

E: info@pbsecurity.nl
T: 073 200 1125

Meer weten over deze kwaliteitskenmerken?