Werken bij PB Security

Werken in de beveiliging? PB Security zoekt jou!

Bij PB Security vind je een wereld vol mogelijkheden in de beveiliging. Geen dag is hetzelfde binnen ons bedrijf en we bieden functies in vrijwel elk segment van de beveiligingsbranche. Of je nu aan de slag wilt als beveiliger op festivals, servicemedewerker in publieke gebouwen, of als objectbeveiliger, wij hebben altijd een passende functie voor jou. Een baan bij PB Security biedt veel afwisseling en uitdaging! Jij zorgt voor de veiligheid op elke locatie.

Jouw rol als beveiliger bij PB Security

Weet jij wat er nodig is om Nederland veiliger te maken? Wil jij het verschil maken en bijdragen aan een veiligere wereld? Bij PB Security krijg je de kans om actief mee te werken aan de toekomst. Als beveiliger heb je een zelfstandige, uitdagende en klantgerichte baan. Je werkt in een omgeving waar altijd ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Een hecht team bij PB Security

Bij PB Security werken we met een hecht en enthousiast team van zo’n 200 beveiligers, zowel vaste medewerkers als freelancers. De bevoegdheden variëren van Beveiliger 2 tot Toezichthouder en van Aspirant tot Event Security Officer (ESO). Er zijn dus volop mogelijkheden. We staan altijd klaar voor elkaar en helpen elkaar waar nodig. Hoewel de meeste van ons op locatie bij opdrachtgevers werken, hechten we veel waarde aan verbondenheid. We houden regelmatig contact en organiseren gezellige borrels en etentjes om elkaar te zien en bij te praten.

Ontwikkeling en groei

Als werkgever vinden we het belangrijk dat collega’s de kans krijgen om zichzelf te ontwikkelen. We streven naar hoge kwaliteit in onze dienstverlening en geloven dat continue leren het werk leuker maakt. Daarom bieden we volop mogelijkheden voor cursussen en opleidingen en coachen we medewerkers bij hun persoonlijke ontwikkeling.

PB Security: Erkend leerbedrijf

PB Security is een erkend leerbedrijf voor de opleiding Beveiliger 2. Dit betekent dat wij een uitstekende leeromgeving bieden voor nieuwe beveiligers die hun carrière willen starten of verder willen ontwikkelen in de beveiligingsbranche. Start jouw carrière PB Security en maak deel uit van een dynamisch en betrokken team waar jouw groei en ontwikkeling centraal staan.

Ben jij op zoek naar een dynamisch bedrijf waar volop kansen zijn om jezelf te ontwikkelen en te groeien in de beveiligingsbranche? Solliciteer dan direct!

vacature

Corporate Recruiter 

PB Security is op zoek naar Corporate Recruiter met verantwoordelijkheidsgevoel, die integer te werk gaat en zijn afspraken nakomt.

vacature

Cameratoezicht

PB Security is op zoek naar cameratoezichthouder met verantwoordelijkheidsgevoel, die integer te werk gaat en zijn afspraken nakomt.

vacature

PI bouwtoezicht 

PB Security is op zoek naar beveiliger bouwtoezicht met verantwoordelijkheidsgevoel, die integer te werk gaat en zijn afspraken nakomt.

vacature

Evenementen beveiliging

Als evenementen beveiliger ga jij naar de leukste evenementen door heel Nederland. Daar ben jij een representatief onderdeel van het beveiligingsteam…

vacature

Beveiliger

PB Security is op zoek naar een beveiliger met verantwoordelijkheidsgevoel, die integer te werk gaat en zijn afspraken nakomt.

vacature

ZZP beveiliger

PB Security is op zoek naar ZZP beveiligers met verantwoordelijkheidsgevoel, die integer te werk gaan en zijn afspraken nakomt.

PB Security B.V.

Rietveldenweg 41D

5222 AP 's-Hertogenbosch

E: info@pbsecurity.nl
T: 073 200 1125

Meer weten over deze kwaliteitskenmerken?