Over PB Security

Wie zijn wij?

PB Security is eind 2016 opgericht door een jonge ondernemer. Tijdens de studie Integrale Veiligheidskunde begon de passie voor ondernemen te groeien en hier is uiteindelijk PB Security uit ontstaan.

 

In de afgelopen tweeënhalf jaar heeft PB Security het netwerk snel weten uit te breiden. Hierdoor hebben we als bedrijf al verschillende doelen weten te behalen. We hebben de afgelopen jaren verschillende partner bedrijven voorzien van kwalitatief goede beveiligers en daarmee ontzorgen we nog steeds dagelijks onze klanten. Daarnaast hebben we verschillende eigen klanten verwelkomt.

 

We focussen ons als organisatie volledig op de klant. Hierdoor bieden wij alle aandacht die nodig is en zorgen we samen voor het gewenste resultaat. Daarnaast kijken we ook altijd mee naar de ontwikkelingen in de markt en hoe we hier als organisatie op kunnen inspelen.

 

In 2018 zijn we als organisatie een erkend leerbedrijf geworden, voor de opleiding Beveiliger 2. Hierdoor bieden wij nieuwe kansen aan voor personeel, om zich door te ontwikkelen in de beveiligingsbranche. We zijn een jonge gedreven organisatie die doet wat nodig is om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn. Wij gaan door waar andere organisaties stoppen!

info@pbsecurity.nl

Erkend Leerbedrijf

Onze kernwaarden

Communicatie

Op een duidelijke, juiste en eerlijke manier communiceren

Integriteit

Zeggen wat je gaat doen en het ook daadwerkelijk doen

Commitment

Het nakomen van onze afspraken, doen wat nodig is om afspraken/doelen te behalen (het trainen van personeel in het maken van commitments)

Wilt u beveiligers inhuren?

Beveiligers inhuren voor de beveiliging van uw (bedrijfs)evenement of voor bewaking van bedrijfspand, winkel of bouwterrein? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op.

Offerte aanvragen