Over PB Security

Wie zijn wij.

PB Security is eind 2016 opgericht door een jonge ondernemer. Tijdens de studie Integrale Veiligheidskunde begon de passie voor ondernemen te groeien en hier is uiteindelijk PB Security uit ontstaan.

In de afgelopen jaren heeft PB Security het netwerk snel weten uit te breiden. Bij PB Security pakken we verantwoordelijkheid voor onze dienstverlening en hechten veel waarde aan integriteit. Dat wil zeggen het maken van goede en duidelijke afspraken en het nakomen van deze afspraken.

We focussen ons als organisatie volledig op de klant. Hierdoor bieden wij alle aandacht die nodig is en zorgen we samen voor het gewenste resultaat. Daarnaast kijken we ook altijd naar de ontwikkelingen in de markt en hoe we hier als organisatie op kunnen inspelen.

Bij PB Security stellen we het werken als een ’team’ voorop, we zijn met elkaar verantwoordelijk voor een correcte dienstverlening. Dit vertaald zich in vele krachtige samenwerking met onze huidige klanten. 

In 2018 zijn we als organisatie een erkend leerbedrijf geworden, voor de opleiding Beveiliger 2. Hierdoor bieden wij nieuwe kansen aan voor personeel, om zich door te ontwikkelen in de beveiligingsbranche. We zijn een jonge gedreven organisatie die doet wat nodig is om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn!

Onze kernwaarde

Communicatie

Wij comminuceren op een duidelijke, juiste en eerlijke manier met onze klanten 

Integriteit

Zeggen wat je gaat doen en het ook daadwerkelijk doen

Commitment

Het nakomen van onze afspraken, doen wat nodig is om afspraken/doelen te behalen

Wilt U Beveiligers Inhuren?

Beveiligers inhuren voor de beveiliging van uw (bedrijfs)evenement of voor bewaking van bedrijfspand, winkel of bouwterrein? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op.

PB Security B.V.
Rietveldenweg 43a
5222 AP ‘s-Hertogenbosch

E: info@pbsecurity.nl
T: 073 200 1125