Over ons

PB Security Den Bosch: Betrouwbare en flexibele beveiliging 

PB Security is een beveiligingsbedrijf in Den Bosch, gespecialiseerd in objectbeveiliging. Denk aan het bewaken van tijdelijke locaties, zoals een bouwplaats, en permanente beveiliging van kantoorgebouwen en scholen. We leveren daarnaast professionele en representatieve beveiligers, servicemedewerkers en toezichthouders voor onder meer evenementen en kunnen flexibel inspelen op ad hoc situaties of wanneer tijdelijk extra ondersteuning nodig is. Dankzij ons uitgebreide netwerk hebben we binnen enkele uren een beveiliger op locatie. Naast onze eigen beveiligingsprojecten, waarvoor we van A tot Z de beveiliging organiseren, werken we ook veel samen met collega-beveiligingsbedrijven in de vorm van detachering van beveiligingspersoneel.

Representatieve beveiligers die breed inzetbaar zijn

Beveiliging is mensenwerk. Hospitality wordt steeds belangrijker. Onze beveiligers zijn breed inzetbaar en vervullen niet zelden een representatieve functie, waarbij zij eerste contact- of aanspreekpunt zijn. Wij vinden het daarom belangrijk dat de mensen die voor ons werken een goede indruk maken en sociaal vaardig zijn. Dat zit vaak in kleine dingen. Dat ze bijvoorbeeld even de deur openhouden voor iemand die zijn handen vol heeft, een helpende hand bieden aan iemand die slecht ter been is, iemand met een probleem goed te woord kunnen staan en oog hebben voor de gemoedstoestand van de mensen om zich heen. 

Wij stellen hoge eisen aan onze medewerkers als het gaat om uitstraling, sociale vaardigheden en het naleven van afspraken en stimuleren ze om zich daarin te blijven ontwikkelen. Daarnaast zorgen we voor een zeer zorgvuldige matching zodat de juiste mensen op de juiste plek staan. We kijken daarbij niet alleen naar ervaring en bevoegdheden – want niet ieder project vraagt altijd per se om het volledige pakket aan certificaten – maar ook naar de persoonlijkheid van een collega en de aard van het project.

Beveiligingsbedrijf waar u van op aan kunt

Het zou vanzelfsprekend moeten zijn: een beveiligingsbedrijf waar je van op aan kunt; waar je op kunt vertrouwen. Het is iets waarin we ons sterk onderscheiden en waar we continu bewust mee bezig zijn. Voor ons betekent het: de best mogelijke kwaliteit leveren, alleen beloven wat je kunt waarmaken, afspraken nakomen en eerlijke communicatie. Ook als iets een keer tegenzit. 

Wij gaan voor samenwerkingen voor de lange termijn. Bouwen aan en investeren in goede relaties met onze klanten en met de mensen die voor ons werken. Zowel bij onze vaste medewerkers als onze freelance krachten investeren we veel in een goede, leuke en duurzame samenwerking. Van hen verwachten we een hoog niveau van servicegerichtheid en we helpen ze om zichzelf daarin steeds verder te ontwikkelen.

PB Security B.V.

Rietveldenweg 41D

5222 AP 's-Hertogenbosch

E: info@pbsecurity.nl
T: 073 200 1125

Meer weten over deze kwaliteitskenmerken?