Objectbeveiliging

Onder objectbeveiliging vallen alle werkzaamheden van beveiliging-, portiers- en/of receptiediensten op een bepaald object of terrein. Het kan gaan om het overdag of ’s nachts bewaken van locaties die een verhoogd risico hebben op diefstal of vandalisme, zoals een bouwplaats of bedrijventerrein, maar ook over het bemensen van een kantoor, school of gebouw waar bewaking gewenst of verplicht is. De aanwezigheid van een objectbeveiliger heeft een sterk preventief effect en geeft bezoekers en medewerkers een veiliger gevoel. Onze beveiligers zijn goed getraind op gastvrijheid en communicatie waardoor zij bij ongeregeldheden snel en adequaat kunnen ingrijpen.

Bouwplaatsbewaking en terreinbeveiliging

Bouwplaatsen zijn steeds vaker het doelwit van diefstal of vandalisme met soms enorme schade tot gevolg. PB Security zorgt voor de bewaking en beveiliging van het terrein en de goederen op het terrein. Met bouwplaatsbewaking bent u ervan verzekerd dat uw bouwplaats beveiligd is tegen ongewenste bezoekers. Onder bouwplaatsbeveiliging vallen beveiliging overdag, nachtbewaking of 24-uurs bewaking door onze beveiligers. Daarnaast behoort de inzet van een professionele hondengeleider tot de mogelijkheden.

Logistieke objecten, kantoren, scholen en (overheids)gebouwen

Objectbeveiliging gaat niet altijd om het bewaken van een terrein of goederen. PB Security werkt ook veel voor logistieke bedrijven, kantoren, scholen en (overheids)instanties. Beveiliging gaat in deze gevallen vaak gepaard met het bemensen van de receptie, het ontvangen van gasten en het in ontvangst nemen of uitgeven van goederen. 

PB Security B.V.

Rietveldenweg 41D

5222 AP 's-Hertogenbosch

E: info@pbsecurity.nl
T: 073 200 1125

Meer weten over deze kwaliteitskenmerken?