Objectbeveiliging

Uw object, onze prioriteit. Voorkom calamiteiten met de objectbeveiliging van PB Security!

Op zoek naar een flexibele en betrouwbare partner voor de beveiliging van uw object?

PB Security biedt professionele objectbeveiliging zoals retail beveiliging, overheidsbeveiliging, zorginstelling beveiliging, deur beveiliging en bouw beveiliging.

Als bedrijfseigenaar weet u hoe belangrijk het is om uw medewerkers, klanten en bezittingen te beschermen tegen veiligheidsrisico’s zoals inbraak, diefstal en vandalisme. Onze objectbeveiliging biedt een essentiële laag van bescherming om deze zorgen weg te nemen. PB Security is gespecialiseerd in objectbeveiliging en biedt een compleet pakket aan objectbeveiligers. Flexibiliteit en betrouwbaarheid, daar staan wij voor. Wij zetten ons in voor langdurige beveiliging of tijdelijke beveiliging, daarom denken wij graag met u mee over passende oplossingen voor uw bedrijf, kantoor, winkel of andere objecten. Direct objectbeveiliging inhuren? Neem contact met ons op!

De cruciale rol van objectbeveiliging

Objectbeveiliging is een veelvoorkomende term in de beveiligingsbranche. Het omvat een reeks diensten, zoals portiers-, beveiligings- en receptiediensten, gericht op de bescherming van een specifiek object tegen vandalisme en diefstal. Deze vorm van beveiliging is welbekend in Nederland en wordt vaak ingezet bij zowel particuliere als openbare gebouwen, zoals bedrijfspanden, bedrijfsterreinen, bouwterreinen en zorginstellingen. De aanwezigheid van een objectbeveiliger heeft een sterk preventief effect daarnaast zorgt objectbeveiliging ervoor dat iedereen in het object zich veilig kan voelen. De beveiligers van PB Security zijn goed getraind op gastvrijheid en communicatie waardoor zij bij ongeregeldheden snel en adequaat kunnen ingrijpen.

Het takenpakket van een objectbeveiliger

Door objectbeveiliging in te zetten, kunnen beveiligers een organisatie ondersteunen met diverse veiligheidsdiensten. De belangrijkste taken van een objectbeveiliger zijn het controleren en registreren van bezoekers, wat voorkomt dat ongewenste personen toegang krijgen tot openbare of particuliere gebouwen. Daarnaast kunnen objectbeveiligers verantwoordelijk zijn voor het openen en sluiten van kantoorgebouwen en kunnen zij ingezet worden voor de beveiliging ervan tijdens de nacht. Dit omvat ook het uitvoeren van controlerondes, zoals brand- en sluitrondes, om gevaarlijke situaties te voorkomen. Tijdens hun nachtbewaking controleren objectbeveiligers of alle ramen en deuren correct zijn afgesloten en of potentieel gevaarlijke apparatuur, is uitgeschakeld. Nadat alle controles zijn uitgevoerd, sluiten ze het gebouw af en activeren het alarmsysteem. In geval van een alarm weten zij correct te reageren.

Onze objectbeveiliger zijn breed inzetbaar, afhankelijk van wat er gewenst is binnen uw object kunnen onze beveiligers ingezet worden voor:

  • Het verwelkomen en begeleiden van bezoekers.
  • Toegangscontroles.
  • Controle rondes binnen uw object.
  • Het uitvoeren van brand- en sluitcontroles.

De kans op ongewenste personen neemt voornamelijk ’s nachts toe bij kantoorgebouwen en bouwterreinen, waar waardevolle spullen vaak het doelwit zijn. Dit kan leiden tot hoge kosten voor ondernemers, zowel door de noodzaak om gestolen spullen te vervangen als door dure reparaties van de aangerichte schade. Verzekeren lijkt een voor de hand liggende oplossing, maar voor sommige sectoren is dit te kostbaar. Bijvoorbeeld, het verzekeren van bouwmachines en materialen kan zo duur zijn dat het geen haalbare optie is. Zet daarom objectbeveiliging in om te voorkomen dat ongewenste personen van uw terrein een doelwit maken. Het inhuren van beveiliging is flexibel en betrouwbaar.

Het belang van controlerondes

Controlerondes zijn een effectieve en betaalbare manier om de veiligheid van een object te waarborgen, niet alleen wanneer het alarm afgaat. De objectbeveiligers van PB Security zijn getraind in het houden van toezicht en het herkennen van potentiële gevaren. Onveilige situaties en bijzonderheden worden onmiddelijk gecommuniceerd, zodat er direct actie kan worden ondernomen.

 Vrijblijvend een offerte ontvangen voor de beveiliging van uw object? Wij denken graag met uw mee om de veiligheid binnen uw object te waarborgen.

PB Security B.V.

Rietveldenweg 41D

5222 AP 's-Hertogenbosch

E: info@pbsecurity.nl
T: 073 200 1125

Meer weten over deze kwaliteitskenmerken?