Objectbeveiliging

Uw object, onze prioriteit. Voorkom calamiteiten met de objectbeveiliging van PB Security!

Op zoek naar een flexibele en betrouwbare partner voor de beveiliging van uw object?

PB Security biedt professionele dienstverlening zoals retail beveiliging, overheidsbeveiliging, zorginstelling beveiliging, deur beveiliging en bouw beveiliging.

Als bedrijfseigenaar weet u hoe belangrijk het is om uw medewerkers, klanten en bezittingen te beschermen tegen veiligheidsrisico’s zoals inbraak, diefstal en vandalisme. Onze objectbeveiliging biedt een essentiële laag van bescherming om deze zorgen weg te nemen. PB Security is gespecialiseerd in objectbeveiliging en biedt een compleet pakket aan beveiligers. Flexibiliteit en betrouwbaarheid, daar staan wij voor. Wij zetten ons in voor langdurige beveiliging of tijdelijke beveiliging, daarom denken wij graag met u mee over passende oplossingen voor uw bedrijf, kantoor, winkel of andere objecten. Direct beveiliging inhuren? Neem contact met ons op!

De cruciale rol van objectbeveiliging

Objectbeveiliging is een veelvoorkomende term in de beveiligingsbranche. Het omvat een reeks diensten, zoals portiers-, beveiligings- en receptiediensten, gericht op de bescherming van een specifiek object tegen vandalisme en diefstal. Deze vorm van beveiliging is wijdverspreid in Nederland en wordt vaak ingezet bij zowel particuliere als openbare gebouwen, zoals bedrijfspanden, bedrijfsterreinen, bouwterreinen en zorginstellingen. De aanwezigheid van een objectbeveiliger heeft een sterk preventief effect en geeft bezoekers en medewerkers een veiliger gevoel. De beveiligers van PB Security zijn goed getraind op gastvrijheid en communicatie waardoor zij bij ongeregeldheden snel en adequaat kunnen ingrijpen.

Het takenpakket van een objectbeveiliger

Door objectbeveiliging in te zetten, kunnen beveiligers een organisatie ondersteunen met diverse veiligheidsdiensten. De belangrijkste taken van een objectbeveiliger zijn het controleren en registreren van bezoekers, wat voorkomt dat ongewenste personen toegang krijgen tot openbare of particuliere gebouwen. Daarnaast kunnen objectbeveiligers verantwoordelijk zijn voor het openen en sluiten van kantoorgebouwen en voor de beveiliging ervan tijdens de nacht. Dit omvat ook het uitvoeren van controlerondes, zoals brand- en sluitrondes, om gevaarlijke situaties te voorkomen. Tijdens hun nachtbewaking controleren objectbeveiligers of alle ramen en deuren correct zijn afgesloten en of potentieel gevaarlijke apparatuur, is uitgeschakeld. Nadat alle controles zijn uitgevoerd, sluiten ze het gebouw af en activeren het alarmsysteem. In geval van een alarm weten zij correct te reageren.

De kans op ongewenste personen neemt voornamelijk ’s nachts toe bij kantoorgebouwen en bouwterreinen, waar waardevolle spullen vaak het doelwit zijn. Dit kan leiden tot hoge kosten voor ondernemers, zowel door de noodzaak om gestolen spullen te vervangen als door dure reparaties van de aangerichte schade. Verzekeren lijkt een voor de hand liggende oplossing, maar voor sommige sectoren is dit te kostbaar. Bijvoorbeeld, het verzekeren van bouwmachines en materialen kan zo duur zijn dat het geen haalbare optie is. Zet daarom bouwtoezicht in om te voorkomen dat ongewenste personen van uw bouwterrein een doelwit maken. Het inhuren van beveiliging is flexibel en betrouwbaar.

Ook voor andere terreinen en/of gebouwen biedt objectbeveiliging een waardevol alternatief, waardoor uw eigendommen beter beschermd zijn tegen verlies en schade. Direct beveiliging inhuren of meer informatie over onze objectbeveiligingsdiensten? Vraag een offerte aan of neem vrijblijvend contact op!

PB Security B.V.

Rietveldenweg 41D

5222 AP 's-Hertogenbosch

E: info@pbsecurity.nl
T: 073 200 1125

Meer weten over deze kwaliteitskenmerken?