Ziekenhuisbeveiliging

Veiligheid in ziekenhuizen

Ziekenhuizen vormen complexe omgevingen waar veiligheid van het hoogste belang is. Met een grote diversiteit aan patiënten, medisch personeel, bezoekers en kostbare apparatuur is het essentieel om de juiste veiligheidsmaatregelen te implementeren. Om een veilige omgeving te waarborgen, hanteren ziekenhuizen verschillende beveiligingsmaatregelen. Dit omvat onder meer uitgebreide personeelsbeveiliging en strikte toegangscontrole. Daarom zet PB Security zich in voor flexibele en betrouwbare beveiliging in deze sector. Bent u op zoek naar betrouwbare beveiligers die de veiligheid waarborgen? Wij denken graag met u mee en zetten ons in voor een lange termijn relatie.

Takenpakket ziekenhuisbeveiligers

Beveiligers in ziekenhuizen vervullen een cruciale rol bij het handhaven van de veiligheid. Naast hun taak om toezicht te houden en te reageren op noodsituaties, zijn zij ook opgeleid in de-escalatie technieken om potentiële conflicten te voorkomen. Ze zijn essentieel voor het handhaven van een veilige en ondersteunende omgeving voor alle betrokkenen.

Camerabeveiliging

Moderne beveiligingssystemen zoals surveillancecamera’s zijn cruciaal voor het monitoren van activiteiten in het ziekenhuis. Deze systemen spelen een sleutelrol bij het voorkomen en oplossen van potentiële veiligheidsincidenten, en bieden tevens een extra laag van bescherming voor patiënten, personeel en faciliteiten.

Reageren op ongewenst gedrag

Binnen ziekenhuizen kunnen emoties nog wel een hoog oplopen wat kan resulteren in ongewenste situaties en in ernstige geval kan dit leiden tot gewelddadige incidenten waar anderen slachtoffer van worden. In zo een situatie kan een beveiliger van PB Security correct ingrijpen om ongewenst gedrag aan te pakken en verder escalatie te voorkomen.

Een beveiliger van PB Security is getraind om te proberen de betrokkene te kalmeren. Als dit niet lukt, heeft hij de vaardigheden om de persoon onder controle te brengen of te verzoeken het gebouw te verlaten. In ziekenhuizen zonder beveiliging rust deze verantwoordelijkheid vaak op ander personeel zoals artsen en verpleegkundigen. Door de beveiliging van PB Security in te zetten kunnen zorgmedewerkers zich focussen op wat belangrijk is, de juiste zorgverlenen.

Vrijblijvend advies, over hoe de zorgbeveiliging van PB Security kan worden ingezet om bij te dragen aan de veiligheid binnen uw ziekenhuis? Neem dan contact met ons op!

PB Security B.V.

Rietveldenweg 41D

5222 AP 's-Hertogenbosch

E: info@pbsecurity.nl
T: 073 200 1125

Meer weten over deze kwaliteitskenmerken?